Как да изберем перфектната сватбена рокля?

Сватбена рокля - Колекция 2015Правилният избор за сватбена рокля е важен за цялостното усещане по време на неповторимия сватбен ден. Булчинската рокля със сигурност е първото нещо, което всеки гост забелязва и след време си спомня. Тя не само трябва да подхожда на булката, но и да придава духа и атмосферата на сватбата, към които се стремят младоженците – романтичен, дързък, традиционен, ретро…

За да направите този избор по-лесен, ви предлагаме няколко съвета, които ще улеснят търсенето на перфектната за вас сватбена рокля и ще ви направят по-уверени в търсения резултат.

Не бързайте

За да сте сигурни, че избирате правилната рокля, която не просто ще ви стои добре, но ще подчертае неповторимостта на сватбените ви мигове, си осигурете необходимото време за проучване и разглеждане. Преди обаче да започнете да търсите вдъхновение в модни списания, интернет източници и онлайн магазини, се фокусирайте мислено върху това, за което винаги сте мечтали и сте си представяли за своята сватба. Когато вече сте убедени в цялостната визия, към която се стремите, вече спокойно може да се потопите в разнообразието от модели, платове и дължини.

Професионален съвет

След като вече знаете какво точно искате и имате ясна представа за своята сватба, е време да се доверите на професионалисти като тези в Моден Салон „Булка“. Истинският консултант в моден салон най-напред ще се поинтересува от стила и идеята на самата сватба, след което ще вземе вашите мерки и ще ви предложи подходящ модел и аксесоари, които да бъдат в тон с него.

Помощ от приятелка

Ако след процеса на търсене и пробване, сте се спряли на няколко модела, снимайте се, облечени в роклите, и изпратете предложенията на една или няколко близки приятелки, на които сте сигурни, че може да се доверите и че ще бъдат напълно искрени. Въпреки чуждото мнение, все пак се вслушайте във вътрешния си глас – сигурни сме, че той ще ви подскаже правилния избор!